Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev April 2021

22 APR 2021 21:40
Styrelsen för Västmanlands Seglarförbund vill med detta nyhetsbrev dels ge en överblick över de tävlingar som planeras på våren.
  • Skapad: 22 APR 2021 21:40

Pandemin fortsätter och de nuvarande restriktionerna om att inte genomföra några tävlingsaktiviteter gäller fortfarande. Nya besked väntas till den 3 maj. Detta innebär att starten på årets övningsseglingar som är planerat till den 4 maj, kan komma att skjutas upp.

Torsdag 22 april kommer Svenska Seglarförbundet att ha ett digitalt seminarium, där de går igenom det aktuella coronaläget. Länk till seminariet som börjar 19.00 finner du på seglarförbundets hemsida svensksegling.se.

Nya kappseglingsregler och tävlingsreglemente – videomöte 10 maj kl 18.00.

Västmanlandsseglarförbund inbjuder till en informationskväll om de nya kappseglingsreglerna som gäller från och med 1 januari i år. Videomötet vänder sig till dig som kappseglar och tar upp de ändringar som gjorts i den nya regelboken. Informationen hålls av Michael Zeeck, mångårig domare, och visar de grundläggande regler som gäller i starten, på banan och vid rundningar. Länk till mötet finner du nedan. Ingen förhandsanmälan behövs.

Anslut till konversationen (microsoft.com)

Västra Mälarens Seglingsserie 2021

Planerna inför årets seglingsserie fortsätter och i dagarna skickar vi ut en affisch som vi hoppas att ni kan sätta upp där medlemmarna träffas. Serien är planerad att starta den 5 juni med Enköping SS.

 

Med vänliga seglarhälsningar
Västmanlands Seglarförbund

Skribent: Arnav Jain
E-post: This is a mailto link